Hlavní obsah

Trapp ve Slavii úspěšně prošel zdravotními testy

PRAHA

Další překážka v cestě třiadvacetiletého defenzivního záložníka Petra Trappa z Viktorie Plzeň do pražské Slavie padla. Nadějný fotbalista v pátek v Praze úspěšně absolvoval zdravotní testy a k jeho přestupu do Edenu tak již chybí jen podepsat smlouvu.

Článek

"Testy byly naprosto v pořádku. Petr nyní odjel zpět do Plzně, aby se v neděli večer vrátil, a v pondělí budeme jednat o smlouvě. Podle mě ale již nic nestojí v cestě, aby byla podepsána," řekl právní zástupce agentury Chovanec Sport Julius Kramarič.

"Předběžně jsme dohodnuti na čtyřletém kontraktu," dodal Kramarič. Západočeský klub by měl za Trappa inkasovat od Slavie kolem 15 miliónů korun.

Trapp by měl v mistrovském celku zacelit mezeru po francouzském hráči Mickaelu Tavaresovi, který přestoupil do bundesligového Hamburku. Trapp je odchovancem Chmelu Blšany, do první ligy nakoukl v Plzni, za niž dosud v nejvyšší domácí soutěži odehrál 75 zápasů a vstřelil čtyři branky.

Pokud bude přestup dotažen do úspěšného konce, stane se Trapp pátou zimní posilou vedoucího celku tabulky. Již dříve do Slavie přišli Josef Kaufman, Pavel Fořt, Aleš Besta a Tomáš Pekhart, naopak odešli Martin Latka, Tomáš Necid, Martin Krajčík a Tavares.

Reklama

Související témata: