Hlavní obsah

Viktoria vsadí na Plzeňskou kartu

Plzeň

Mašírují za ligovým titulem, ale už plánují příští ročník. Fotbalová Viktoria Plzeň ve spolupráci s Městem Plzeň má první novinku pro sezónu 2018/2019. Po téměř třech letech usilovné práce se podařilo dokončit unikátní projekt, který propojí permanentní vstupenku s Plzeňskou kartou. Fanouškům přinese celou řadu výhod, zpříjemní komfort zápasového dne a zjednoduší návštěvu Doosan Areny.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fanoušci Viktorie Plzeň oslavují s fotbalisty zisk mistrovského titulu.

Článek

Viktorka jde fanouškům na ruku. Permanentka pro sezónu 2018/2019 bude sloužit zároveň jako nepersonifikovaná elektronická peněženka Plzeňské karty. V rámci celé ČR jde o zcela ojedinělý projekt, který zapadá do celkového konceptu Smart City Plzeň.

„Jde o unikátní propojení služeb, které fanouškovi zjednoduší a zpříjemní komfort celého zápasového dne. Pomocí jediné karty, permanentky, bude možné ve vozech MHD a u všech dopravců akceptujících elektronické peníze Plzeňské karty zaplatit jízdenku cestou do Doosan Areny i ze zápasu. Permanentkou bude možné hradit i parkovné ve městě včetně parkovacích domů, nákup ve Viktoria shopu a dokonce i občerstvení u stánků na stadionu," představuje novinku mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Jsme velmi rádi, že se podařilo náročný projekt uskutečnit. Jsou za ním téměř tři roky příprav. Na jiném sportovním stadiónu nic podobného nenajdete, jde opravdu o výjimečnou věc evropských rozměrů," poukazuje na výjimečnost novinky.

Vylepšovat se musí nejen tým

„Stejně jako se snažíme vylepšovat a posilovat náš tým, je zapotřebí i neustále zlepšovat a posouvat komfort pro fanoušky v Doosan Areně. Jsem rád, že se po zavedení WIFI podařilo realizovat další velmi zajímavou službu. Je důležité, aby se u nás diváci bavili fotbalem a zároveň o ně bylo dobře postaráno ve všech směrech," říká generální manažer klubu Adolf Šádek.

„Naším cílem je zkvalitňovat a modernizovat služby pro občany, ale i návštěvníky města. Je logické, že stadión ve Štruncových sadech je prvním na řadě, neboť patří mezi nejmodernější a nejkrásnější sportovní stánky v České republice. Chceme tímto i podporovat sportovní klub, který dělá Plzni skvělé jméno," vysvětluje primátor Martin Zrzavecký. Město se chystá nové služby postupně rozšiřovat i na další sportoviště.

Další podrobnosti jsou uvedeny na klubovém webu.

Reklama

Související témata: