Hlavní obsah

Ani kající se prostitutky líčící sex ve třech s Rooneym sira Fergusona neobměkčily

MANCHESTER

Ani kající se prostitutky Jenny a Helen soucitně líčící sex ve třech s anglickým fotbalovým idolem Rooneym a litující, jak moc ublížily jeho těhotné manželce, sira Fergusona neobměkčily. Wayna na hřišti Evertonu nepostavil, protože se až příliš obával, jak by publikum svého někdejšího miláčka rozcupovalo. „Vyhrát jsme měli i bez něho. Domácím jsme vyrovnání doslova vnutili,“ zlobil se na své svěřence kouč Manchesteru United Alex Ferguson poté, co v nastaveném čase přišli o výhru.

Foto: Jon Super, ČTK/AP

Hvězda Manchesteru United Wayne Rooney má ze skandálu zamotanou hlavu.

Článek

Nic se ve fotbalové Anglii neprobírá tolik, jako sexuální aféra proutníka Rooneyho. Zvláště poté, co dvě svůdné prostitutky Jenny (21) a Helen (23) vyrukovaly s podrobnostmi o sexu s Waynem.

Wayne se v posteli i červenal

„Vypadal jako malý školák. Byl nervózní, dokonce se mi zdálo, že se i červenal,“ líčila Helen svou první sexuální zkušenost s Roneym, jenž si ji a Jennifer objednal na pokoj pětihvězdičkového hotelu Lowry a po sexuálních hrátkách obdaroval každou z nich pěti sty librami.

„Zpočátku jsem ani nemohla uvěřit, že je to on,“ dodávala a dokonce se rozpovídala, jak se  Wayne po sexu kál. „Poškrábal se na hlavě, sedl si na kraj postele a začal bědovat: Co to dělám? Kdyby to byla jen moje přítelkyně, ale ona je moje žena, je těhotná a čeká moje dítě...“

Prostitutky se manželce omluvily

Obě prostitutky se Rooneyho manželce Coleen, matce desetiměsíčního Wayenova syna Kai, omluvily a litovaly, že se s nimi fotbalový idol spustil. „Hrozné, že vás manžel podváděl. Zvláště, když jste byla těhotná. Přály bychom si, aby se to nikdy nestalo,“ kály se obě dívky. Dokonce i Jennifer, která se s Waynem užívala minimálně sedmkrát a která se znala i s dalšími fotbalisty Manchesteru.

Skandál cloumající celou Anglií vedl skotského sira Fergusona k rozhodnutí, že Rooneyho k sobotnímu zápasu Premier League na hřišti Evertonu nepostaví. A to přesto, že Wayne hrát chtěl a tvrdil, že se s tlakem domácích fanoušků vyrovná. A musel samozřejmě počítat s tlakem dvojnásobným, neboť z Evertonu do Manchesteru United odešel, což mu příznivci neodpustili.

Nebylo to o Rooneym, pravil Ferguson

„Nebylo to o Rooneym, ale o nás všech. Pohodlně jsme se dostali do dvougólového vedení a v nastaveném čase jsme o něj zbytečně přišli. Bylo to stejné, jako v minulém zápase na půdě soupeře. Také od Fulhamu jsme dostali gól dvě minuty před koncem,“ zuřil kouč Manchesteru United Alex Ferguson.

Aby ne, když jeho tým inkasoval v nastaveném čase dva góly od Cahilla a Arteta a musel být rád za bod.

Zuřil i kouč Evertonu

„To musel. Rozhodčí Atkinson si počínal krajně necitlivě, když odpískal konec ještě před tím, než náš Jagielka vystřelil. Třeba by z toho byl i čtvrtý gól. A třeba vítězný. Každopádně sudí nastavil jen tři minuty, i když se mělo hrát ještě o třicet sekund déle,“ zuřil kouč Evertonu David Moyes.  „Buldočí vůli jsme ale každopádně ukázali,“ přidával.

„A místy se hrál opravdu dobrý fotbal,“ pravil smířlivě Ferguson, pro něhož to byl jubilejní sedmistý zápas v Premier League. Přitom chválil výkon Berbatova ( Ferguson: „Byl naším nejlepším hráčem“) a netajil se nadějí, že výkony jeho týmu půjdou nahoru, až se do sestavy vrátí zraněný kapitán Rio Ferdinand.

„Už v úterý v Lize mistrů proti Glasgow Rangers by mohl nastoupit. Pomůže nám,“ vyhlíží návrat jedenatřicetiletého kapitána, který má od červnového mistrovství světa poraněné koleno.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články