Hlavní obsah

Beckham možná bude místo účasti na královské svatbě trénovat

CARSON

Anglický záložník David Beckham se stále nerozhodl, jestli se zúčastní dubnové svatby britského prince Williama s Kate Middletonovou. Pětatřicetiletý fotbalista zvažuje, že dá přednost povinnostem v Los Angeles Galaxy, se kterým se připravuje na svou zřejmě poslední sezónu v zámořské lize MLS.

Foto: Lucy Nicholson , Reuters

David Beckham.

Článek

"Ještě jsem se nerozhodl, takže uvidíme. Ale chci se soustředit na trénování a hraní. To je jediné, na co myslím," řekl bývalý kapitán anglické reprezentace, který je mezi 1900 pozvanými hosty. "Královská svatba je pro naši zem velká událost. Vždycky jsem královskou rodinu uznával, protože mě vychovala babička s dědou a ti ji doslova milovali," dodal.

"Nemohu si dovolit tříměsíční prázdniny"

Beckham už má za sebou první trénink s týmem Galaxy po návratu z Evropy, kde se během přestávky MLS připravoval s Tottenhamem. "Mohl jsem někde sedět a odpočívat, ale v mém věku si nemůžu dovolit mít tříměsíční prázdniny," citovala Beckhama agentura AP.

Svatba prince Williama a Kate Middletonové se blíží.foto: ČTK/AP/Phil Noble

Bývalý hráč Manchesteru United a Realu Madrid má s Galaxy ještě na rok smlouvu a zatím není jasné, jestli ji prodlouží, nebo zamíří zpět do Evropy. Vliv na jeho rozhodování prý nebude mít ani konečný výsledek sezony, která pro jeho tým začne 14. března zápasem se Seattlem.

Na prvním místě klub

"Je úplně jedno, že mi končí smlouva. Každý rok je pro mě důležitý a vždycky chci vyhrávat," uvedl Beckham. "Ale nejde mi o to, abych si dokázal, že moje působení v Americe bylo úspěšné. Na prvním místě je vždycky klub," dodal.

Reklama