Hlavní obsah

"Cibule" Rodríguez rozplakal Plzeňáky, hru Viktorky ale chválil

Madrid

Přezdívku "Cibule" si vysloužil už v Peňarolu, protože prý doháněl soupeře k slzám. Teď Cristiano Rodríguez rozplakal v nastaveném čase i fotbalisty Plzně. Hru Viktorie ale uruguayský záložník Atlétika Madrid pochválil s tím, že se držela statečně.

Foto: Andres Kudacki, ČTK/AP

Cristiano Rodríguez se raduje z gólu v síti Plzně.

Článek

"Jsem moc spokojený, protože jsme prožili těžké chvíle, ale dopadlo to dobře. Gól mě moc potěšil, naštěstí mi to přišlo na levačku. Míč jsem napálil a věřil jsem, že by to mohl být gól, nakonec z toho byl gól krásný," řekl Rodríguez.

Viktorii nelitoval, ale ocenil její výkon. "Je to dobrý tým, hodně pracovitý. Takže je dobře, že se vyhrálo," řekl.

V kabině ho po duelu spoluhráči ocenili potleskem. "Překvapilo mě to. Zároveň mě to opravdu velice potěšilo, protože tam byli všichni - hráči i trenéři - a čekali na mě," prozradil na webu madridského klubu.

Brankář Sergio Asenjo by remízu považoval za nespravedlivou. "Zasloužili jsme si vyhrát. Vydali jsme se ze všech sil a zvítězit gólem v závěru bylo vlastně svým způsobem fantastické. Pro hráče, kteří tolik nenastupují, je také důležité, že týmu takto pomohli," řekl.

Středopolař Raúl García byl rád, že jeho tým zvládl hru do pevné obrany. "Tyhle zápasy jsou komplikované, protože soupeři přijedou bránit trochu víc, než je obvyklé. Důležité je, že jsme si stále věřili, že to můžeme dokázat, že naše hra vede k vítězství," řekl.

Reklama

Související témata:
Cibule