Hlavní obsah

FANTASY: Evropská liga je tu! Už víte, koho zařadit do sestavy?

Po startu Ligy mistrů na nás čeká ve čtvrtek i začátek Evropské ligy. Stále ještě přemýšlíte nad ideální sestavou, lámete si hlavu nad tím, koho postavit? Přinášíme vám několik tradičních tipů, na koho byste mohli v prvním kole vsadit. Evropská liga nám nabídne 24 zápasů, tudíž je opravdu z čeho vybírat.

Ideální jedenáctka pro 1. kolo Fantasy Evropské ligy podle redakce Fantasy

Článek

Lazio přivítá na svém hřišti polskou Legii. Před brankářem Lazia Marchettim by neměl stát složitý úkol a věříme, že všechny pokusy polského celku pochytá. Tottenham nastoupí proti týmu Trömsö a v zápase patří k favoritovi. Proto do sestavy řadíme hned tři borce z anglického celku. Tím prvním je obránce Jan Vertonghen, který vyztuží společně s Kylem Walkerem defenzivu. Do zálohy pak dáváme jeho kolegu Christiana Eriksena.

Postiga bude hrát s kapitánskou páskou

Velmi atraktivní duel čeká na fanoušky Valencie, která přivítá celek Swansea. Té se podařilo v minulém kole obrat o body neporažený Liverpool a necháme se překvapit, jestli si odveze body i z půdy Valencie.

Věříme, že v zápase bude padat hodně branek a minimálně o jednu z nich se postará Heldér Postiga. Z celku Swansea řadíme do sestavy dva borce, kteří se gólově prosadili ve  zmiňovaném zápase proti Liverpoolu Michua a Shelveyho! Ve Španělsku budou patřit k hráčům, na které se při ofenzivní činnosti bude anglický celek nejvíce spoléhat.

Kdyby Fiorentině nechyběl zraněný Mario Gómez, bylo by skládání útočné trojice jednodušší. Mario se ovšem v ligovém zápase zranil, a tak dostávají v naší sestavě přednost jiní borci. Kromě již zmiňovaného Postigy, se do útoku postaví Miroslav Klose, který hájí barvy Lazia. Posledním z trojice útočníků je Gomis z francouzského Lyonu, který zajíždí do Španělska k zápasu proti Betisu.

V prvním kole se také představí Liberec, a to na hřišti Freiburgu. Liberec to rozhodně nebude mít jednoduché, ale i tak věříme, že se minimálně jednou brankou prosadí. Naši důvěru si získal Rybalka, který se prezentuje velmi kvalitními výkony v domácí soutěži.

Reklama

Související témata: