Hlavní obsah

FANTASY: Věříme ve výhru Sparty. Kapitánskou pásku jsme svěřili Krejčímu

Další kolo Evropské ligy nám nabídne sérii zajímavých soubojů. Oči českých fanoušků ale budou upřeny hlavně na zápas Sparty, která bude na svém hřišti hostit fotbalisty Young Boys Bern. Švýcarský celek je podle mnoha předpokladů největším konkurentem Letenských v boji o druhé postupové místo, a proto musí Pražané svůj zápas zvládnout. Pikantní souboj čeká i na neapolského záložníka Marka Hamšíka, který se představí na půdě Slovanu Bratislava.

Maximální zastoupení mají v naší sestavě i fotbalisté Sparty.

Článek

Maximálni zastoupení mají v našem fantasy týmu hned tři kluby: Inter Milán, Sparta Praha a Villarreal. Inter přivítá na svém hřišti papírově slabšího soupeře Karabach. My věříme, že Inter nedopustí žádné překvapení a po špatném vystoupení v domácí soutěži tým, který má na kontě body za bezbrankovou remízu se St. Étienne, k ničemu nepustí. Branku hájí Samir Handanovič, kterému bude vypomáhat Nemanja Vidič. V útoku se pak představí Icardi.

Sparta si připíše první výhru

O prodloužení vítězné domácí bilance v evropských pohárech se na svém trávníku bude pokoušet Sparta. Proti Young Boys ji rozhodně nečeká lehký souboj, my ale věříme, že jediný tuzemský zástupce v Evropské lize zápas zvládne a připíše si důležitou výhru. Naši důvěru získali záložníci Ladislav Krejčí a Marek Matějovský. V útoku pak spoléháme na gólový apetit Davida Lafaty.

Velmi zajímavý souboj čeká Slováka Hamšíka. Jeho Neapol odehraje druhý zápas ve skupině I v jeho rodné vlasti. Slovan Bratislava se v poslední době trápí, a proto nepochybujeme o výhře italského mužstva. Do naší sestavy putuje dvojice fotbalistů z Neapole, Hamšíka doplní v útoku Higuaín.

Reklama

Související témata: