Hlavní obsah

Novi Sad před duely s Plzní oslabil. Nejlepší střelec Vojvodiny si zahraje s Kadlecem

Frankfurt nad Mohanem

Vojvodina Novi Sad přišla před duely s fotbalisty Plzně o jednu z opor. Soupeř Viktorie v play off Evropské ligy prodal loňského nejlepšího střelce mužstva Mijata Gačinoviče. Srbský mládežnický reprezentant zamířil do Eintrachtu Frankfurtu. O přestupu informovaly ve středu oficiální internetové stránky bundesligového celku.

Foto: fkvojvodina.com

Fotbalisté FK Vojvodina Novi Sad přišli o Mijata Gačinoviče.

Článek

Dvacetiletý ofenzivní fotbalista dosáhl zatím na svůj největší úspěch v kariéře letos v červnu, kdy v barvách srbské reprezentace slavil titul mistrů světa hráčů do dvaceti let. Vojvodině pomohl v loňské sezóně k zisku Srbského poháru. S Eintrachtem, jehož dres obléká i český útočník Václav Kadlec, se domluvil na čtyřleté smlouvě.

"Podařilo se nám získat hodně talentovaného hráče. Je rychlý, hbitý a navzdory mladému věku má už řadu zkušeností. Je to investice do budoucna," pochvaloval si na oficiálních internetových stránkách klubu sportovní ředitel Eintrachtu Bruno Hübner.

Plzeň se střetne s Vojvodinou příští týden ve čtvrtek v domovské Doosan Areně, odveta je na programu o týden později v Srbsku.

Postoupí Plzeň přes Vojvodinu Novi Sad do základní skupiny Evropské ligy?
Ano
70,8 %
Ne
29,2 %
Celkem hlasovalo 4136 čtenářů.

Reklama

Související témata: