Hlavní obsah

FANTASY: České týmy zahájí pouť Evropskou ligou! Věříme ve výhry Plzně i Sparty

Liga mistrů má své úvodní vystoupení za sebou. Dnes se rozjede i Evropská liga. V ní se představí tři domácí zástupci. Sparta zajíždí do Řecka na hřiště Asterasu Tripolis. Plzeň na svém hřišti přivítá Dinamo Minsk a Liberec se před domácími fanoušky utká s Bragou.

Maximální zastoupení má v našem výběru Borussia a Tottenham.

Článek

Jako správní vlastenci věříme v úspěch našich zástupců. V našem výběru se objevuje v dobré formě hrající Dočkal, který by měl svými střeleckými pokusy trápit brankáře Asterasu. V záloze se společně s Dočkalem objeví Kovařík, který se rovněž prezentuje kvalitními výkony a svými centry by mohl připravovat brankové příležitosti spoluhráčům.

Borussia je zatím suverénní

Dortmund zastihl začátek sezóny ve velké pohodě. V bundeslize ovládli hráči Borussie všechny čtyři utkání a v každém z nich nastříleli minimálně tři branky. Věříme, že se jim podaří stejný kousek i v zápase proti Krasnodaru. Do naší sestavy proto putují hned tři zástupci německého týmu. Aubameyanga, který nastoupí v útoku, doplní Mchitarjan a v obraně pak nastupuje Schmelzer.

Tottenham se stejně jako Chelsea v Premier League trápí. První výhru si svěřenci trenéra Pochettiniho připsali po čtyřech kolech. My věříme, že na White Hart Lane nedají Karabachu šanci a nejenže Kohouti bez problémů zvítězí, ale udrží i čisté konto. Proto do našeho výběru stavíme Llorise s Daviesem. Trápit obranu hostí by měl Chadli.

Reklama

Související témata: