Hlavní obsah

Trenér Vrba u slovenské reprezentace zřejmě skončí

ŽILINA

Český trenér Pavel Vrba s největší pravděpodobností ukončí své působení u slovenské fotbalové reprezentace. Asistent kouče Jána Kociána, kterému v listopadu skončila smlouva, se chce na plný úvazek věnovat pouze práci ve svém klubu ze Žiliny.

Článek

Složením realizačního týmu se výkonný výbor Slovenského fotbalového svazu bude zabývat na svém čtvrtečním jednání, ale Žilina už v předstihu dala najevo, že nechce, aby její hlavní trenér nadále tříštil své aktivity na více stran.

"Žilina má zájem na tom, aby pan Vrba už nepokračoval ve funkci asistenta reprezentačního trenéra Slovenska a na sto procent se věnoval jen svým povinnostem v našem klubu," řekl slovenskému tisku generální manažer úřadujícího slovenského mistra Karol Belaník.

Slovensku se nepodařilo v uplynulém kvalifikačním cyklu postoupit na mistrovství Evropy. Kocián ve čtvrtek předloží výkonnému výboru hodnotící zprávu, na jejímž základě funkcionáři mají sestavit realizační tým pro další kvalifikační období. Vrba do něj už pravděpodobně patřit nebude. "Oznámili jsme to už teď, aby si trenér Kocián mohl včas vybrat nového asistenta," uvedl Vrba.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.