Hlavní obsah

Rennes popírá jednání o Čechově přestupu

PAŘÍŽ

Francouzský fotbalový klub Rennes popřel, že dovolil brankáři Petru Čechovi jednat o přestupu v létě příštího roku. Sportovní ředitel klubu Pierre Dréossi ale podle agentury AFP připustil, že by mohl s Čechovým agentem Pavlem Zíkou na toto téma jednat.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Petr Čech

Článek

Čech sám přestup nevyloučil, "bude-li zajímavá nabídka". Řekl však, že je na to ještě čas, protože přestupový termín po skončení tohoto ročníku začne až 1. července.

Zíka podle AFP uvedl, že francouzský klub mu dal vědět, že má svolení jednat o Čechově přestupu počínaje příštím létem. Dréossi naopak prohlásil, že ho agent jen kontaktoval, aby mu sdělil, že chce jednat o Čechově budoucnosti.

"Jsme k tomu připraveni, ale ještě jsme o ničem nediskutovali a nic není rozhodnuto," uvedl Dréossi. Brankář české reprezentace má v Rennes smlouvu ještě na tři roky a na dnešním pravidelném předzápasovém setkání s novináři potvrdil, že se stále v klubu cítí dobře.

"Nevím, jak se domluvili," řekl Čech k Zíkovým kontaktům s vedením Rennes. Sám prý o přestupu "s nikým speciálně nehovořil, protože je na to ještě čas". Nechtěl ani příliš komentovat zprávy, že o něho má zájem slavný Real Madrid. "Těžko říct, jak velký je to zájem," řekl.

Reklama

Související témata: