Hlavní obsah

V případu znásilnění je první zatčený

LONDÝN

Anglická policie zatkla prvního podezřelého v případě znásilnění sedmnáctileté dívky, z něhož je obviňována osmička fotbalistů z anglické ligy. Devětadvacetiletý muž se podle internetové stránky BBC přihlásil na policejní stanici v Londýně a nyní je ve vazbě. Zatím není jasné, zda jde o fotbalistu.

Foto: Novinky s použitím The Sun

DEFAULT TITLE

Článek

"Devětadvacetiletý muž přišel na základě předvolání na policejní stanici," prohlásil mluvčí londýnské policie. "Zůstává ve vazbě a bylo by nevhodné případ dále v této fázi komentovat," dodal vyhýbavě.

Policie už jen potvrdila, že muže zatkla v souvislosti se znásilněním školačky, ke kterému mělo dojít v sobotu 27. září v luxusním londýnském hotelu Grosvenor House. Dívka tvrdí, že ji znásilnilo a jinak sexuálně obtěžovalo několik fotbalistů. Jména a kluby, za které obvinění hrají, policie tají.

Zatím jediným jménem, které v případu padlo, je Kieron Dyer z Newcastlu. Na anglického reprezentanta byl prý zamluvený pokoj, v němž mělo ke znásilnění dojít. Sám hráč ovšem podle svého přítele v tu dobu v hotelu nebyl.

Reklama

Související témata: