Hlavní obsah

Beckham by rád znovu hrál pod Fergusonem

MADRID

David Beckham se nechal slyšet, že by si velmi dobře dovedl představit svůj návrat do Manchesteru United a rád by v tom případě znovu nastupoval pod vedením trenéra Alexe Fergusona. Právě nekompromisní kouč anglického týmu byl přitom jedním z hlavních důvodů, proč Beckham v létě 2003 přestoupil z Manchesteru do Realu.

Článek

Na to všechno už zřejmě Beckham zapomněl, když v rozhovoru pro britský deník Daily Mirror zavzpomínal na staré časy v Manchesteru. "Pokud bych někdy opustil Real Madrid, určitě bych se chtěl vrátit do Manchesteru a znovu spolupracovat se Sirem Alexem Fergusonem," řekl mimojiné.

Před necelými dvěma lety se přitom spory mezi Fergusonem a Beckhamem staly na několik týdnů vděčným tématem všech britských médií. Vše mělo vyvrcholit známým incidentem, kdy trenér trefil fotbalistu kopačkou nad oko a záložníka prý muselo držet několik spoluhráčů aby se na Fergusona nevrhl.

V Realu je šťastný a chce trofeje

Manchester ale bezpochyby zůstal pro Beckhama srdeční záležitostí. "Manchester United byl klub, kde jsem vyrostl a vždycky jsem cítil, že bych tam chtěl jednou uzavřít svou fotbalovou kariéru," řekl kapitán anglické reprezentace a rychle dodal, že v současnosti ovšem odchod z Realu nepřichází v úvahu a chce v klubu zůstat.

"Jsem ve Španělsku už rok a půl a jsem si vědom toho, že v posledních měsících nepředvádím svůj nejlepší fotbal," začal sebekriticky vykládat Beckham. "Ale jsem tady šťastný. Hraju s nejlepšími fotbalisty na světě a chci získat největší týmové pocty jako titul ve španělské lize a vítězství v Lize mistrů," dodal 29letý záložník.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.