Hlavní obsah

VIDEO: Hráči pobavili diváky. Po gólu se z radosti objímali i s fotografem, ten raději uprchl

Perth

Euforie hráčů po vstřelení branky je někdy až neskutečná. Přesvědčit se o tom mohli i diváci, kteří navštívili zápas skotské ligy mezi týmy St. Johnstone a Hibernian. Po trefě Jamese Collinse vytryskl v táboře hostů obrovský gejzír radosti. Rozjaření fotbalisté byli tak nadšeni, že do gólových oslav zapojili také fotografa, s nímž se někteří i objímali.

Rozradostnění fotbalisté Hibernian se po vstřelení gólu objímali i s fotografem.

 
Článek

Hibernian prohrával od 17. minuty po trefě útočníka Maye. Jenže klub z Edinburghu dokázal ve zbytku duelu výsledek otočit. Nejprve srovnal Heffernan a v 59. minutě dokonal obrat Collins.

Dvaadvacetiletý irský forvard zaznamenal svůj vůbec první zásah za Hibernian v této sezóně a o radost se ihned běžel podělit do rohu s kotlem hostujících příznivců. Až k nim ale nedorazil, nadšení spoluhráči ho dostihli a celý chumel se natlačil až k sedícímu fotografovi, kterého začali někteří i objímat. Tomu to ale dvakrát příjemné nebylo, z klubka pořádně rozveselených borců se snažil zoufale dostat pryč, což se mu nakonec povedlo.

Fotbalisté Hibernianu těsný náskok udrželi až do závěrečného hvizdu hlavního arbitra, po vítězství 2:1 jim v dvanáctičlenné tabulce patří sedmá příčka. St. Johnstone je díky lepšímu skóre šestý.

Reklama

Související témata: