Hlavní obsah

Ferguson nutí Ferdinanda podepsat novou smlouvu

MANCHESTER

Boj o fotbalového obránce Rio Ferdinanda pokračuje. Kouč Manchesteru United Alex Ferguson vyzval svého svěřence, aby učinil přítrž spekulacím o svém odchodu do Chelsea podepsáním nové smlouvy.

Foto: Internet

Alex Ferguson

Článek

Fergusona nadzvedlo, že se jeho svěřenec v minulém týdnu údajně náhodnou sešel v londýnské restauraci s výkonným šéfem Chelsea Peterem Kenyonem.

"Nejlepší věc, kterou může Rio udělat, je podepsat smlouvu a celé to uzavřít. Říká, že u nás chce dál hrát, tak teď má příležitost to dokázat. Nabídli jsme mu dobrou smlouvu, snad to bude brzy hotovo," prohlásil Ferguson.

Hráčův agent Pini Zahavi reagoval slovy, ať vedení týmu nabídne jeho klientovi podmínky, jaké si nejlepší obránce na světě zaslouží. Podle britských médií Zahavi chce, aby Manchester zvedl Ferdinandovi týdenní plat na 120 tisíc liber (asi 5,3 miliónu korun).

Anglický reprezentant by se tak stal nejen nejlépe placeným obráncem na světě, ale předčil by i Roye Keanea. Záložník United si přijde týdně na 100 tisíc liber, nejvíc ze všech hráčů na Old Trafford.

Reklama

Související témata: