Hlavní obsah

Real nabízí 10 miliónů eur za Ujfalušiho

PRAHA

Český fotbalista Tomáš Ujfaluši je podle italského tisku jednou z možných posil Realu Madrid. Informaci o tom, že španělský velkoklub projevil zájem o stopera Fiorentiny, přinesla i britská televizní stanice SkySports. Hráčův agent Pavel Paska však zatím žádnou konkrétní nabídku nemá.

Článek

A nic oficiálního se nedoneslo ani k samotnému Ujfalušimu. Sedmadvacetiletý obránce má sice ve Fiorentině smlouvu ještě na tři roky, ale přestupu do Realu by se pochopitelně nebránil. Taková nabídka se totiž neodmítá.

Podle serveru sportal.it se nový sportovní ředitel italského klubu Pantaleo Corvino chytá k velkým manévrům. Kvůli jednání o Ujfalušim by se měl brzy setkat se zástupci Realu, který je prý připraven zaplatit za českého hráče deset miliónů eur. Takovou částku by prý Fiorentina jen stěží mohla odmítnout. Poslední slovo bude mít nový trenér Cesare Prandelli společně s majitelem klubu, kteří považují Ujfalušiho za klíčového hráče.

Podle dalšího serveru fiorentina.it klepali zástupci Realu na brány Fiorentiny s úmyslem získat Ujfalušiho už během zimního přestupového období. "Deset miliónů eur je sice nesmírně významná nabídka, ale zřejmě nebude přijata. Ujfaluši a Danielli představují budoucnost obrany Fiorentiny," uvedl server.

Real se chce zbavit Owena

Real Madrid zbrojí na další sezónu, přičemž hlavním tématem jeho přestupové politiky letošního léta je Michael Owen. Anglický kanonýr nebyl ve španělském velkoklubu dostatečně využitý a podle svých slov by se nebránil návratu na britské ostrovy. Real tak nyní hledá možnosti, koho za něj na oplátku získat.

A při výběru rozhodně činovníci Realu nezůstávají při zemi. Nejprve chtěli Owena vyměnit za Ruuda Van Nistelrooije z Manchesteru United, pak se zase objevily informace o trejdu za kapitána Liverpoolu Stevena Gerrarda.

Výměna Owen - Henry?

Nyní prezident Realu Florentino Perez zatoužil po francouzském kanonýrovi Thierry Henrym a pověřil činovníky klubu vysondovat, jak Henryho získat z Arsenalu Londýn. Henryho se Perez snažil získat už loni v létě, ale ani čtyři postupně zvyšované nabídky za přestup úspěch nepřinesly.

Ve prospěch Realu ale mluví fakt, že Henry momentálně zvažuje svou další budoucnost v Arsenalu a údajně už vyzvídal od svých kamarádů Roberta Carlose a Zinedina Zidana jaké že to je, hrát za slavný Real Madrid. Trenér Arsenalu Arsene Wenger je navíc vášnivý obdivovatel Michaela Owena, takže za něj by snad svou střeleckou hvězdu byl ochoten obětovat.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články