Hlavní obsah

Gerrard prý změnil názor - chce v Liverpoolu zůstat

LIVERPOOL

Velké fotbalové hvězdy mají své vrtochy. Ačkoliv v úterý Steven Gerrard dramaticky ohlásil, že už nechce hrát za Liverpool, o pár hodin později už bylo všechno úplně jinak. Ve středu prý kapitán klubu oznámil vedení Liverpoolu své přání zůstat. Brzy by tak měl podepsat vylepšenou smlouvu, kolem které bylo tolik dohadů.

Článek

"Steve chce u nás zůstat. Zjistil, jak moc je pro něj Liverpool důležitý. Nemůžu být šťastnější," prohlásil pro  řekl televizi SkySports sportovní ředitel "Reds" Rick Parry. Ještě včera přitom byly vztahy mezi hráčem a vedením na mrtvém bodě.

Zůstane opravdu Gerrard v Liverpoolu?
Hlasujte v anketě na konci článku!

Pětadvacetiletý Gerrard chtěl svůj mateřský klub opustit navzdory tomu, že s ním vyhrál Ligu mistrů. Vadilo mu, že vedení nespěchá s vylepšením kontraktu. Anglického reprezentanta se poté snažily získat například Real Madrid či Chelsea.

Liverpool však odmítl i nabídku právě londýnského klubu, jenž by byl ochoten za Gerrarda zaplatit 32 milión liber (přes 1,4 miliardy korun). To by byl nový přestupový rekord v anglickém fotbale.

Podle BBC teď již nic nestojí v cestě podpisu nového kontraktu, díky němuž by miláček liverpoolských fanoušků vydělával sto tisíc liber týdně. "Už je to vyřešeno, nebudou s tím žádné problémy," uvedl Parry, jenž se prý Gerrardovi omluvil za to, že ne vždy přesně reprodukoval jeho slova. "Stevie nikdy naplno neřekl: 'Chci odejít'," tvrdil Parry.

Reklama

Související témata: