Hlavní obsah

Bejbla trápí koleno, do derby s Austrií chce být ale fit

VÍDEŇ

Natažené kolenní vazy trápí hned v úvodu angažmá ve vídeňském Rapidu Radka Bejbla. Dlouholetá opora pražské Slavie se zranila při úterním tréninku a ve středu svému klubu chyběla v odvetě 2. předkola Ligy mistrů. Otazník visí i nad Bejblovým startem v sobotním ligovém derby s Austrií, vicemistr Evropy z roku 1996 by ale na hřišti nerad chyběl.

Foto: Archiv

Radek Bejbl.

Článek

"Dnes jsem ještě netrénoval, ale zítra už to půjdu zkusit. Snad to bude dobré," řekl ve čtvrtek Bejbl. Odmítl informaci agentury APA, která vzhledem k povaze Bejblova zranění téměř vyloučila možnost, že by český zadák mohl příští týden zasáhnout do prvního duelu 3. předkola Ligy mistrů proti Lokomotivu Moskva. "Tak zlé to snad zase nebude," pravil dvaatřicetiletý bek.

Na problémy se stehenním svalem si před utkáním s Dudelange stěžoval i Marek Kincl, druhý český krajánek oblékající zelenobílý dres Rapidu. Ten však nakonec po hodině hry nastoupil a zápas dohrál.

Nadcházející městské derby mezi úřadujícím mistrem Rapidem a dosavadním lídrem soutěže Austrií, kde působí i Libor Sionko se Štěpánem Vachouškem, bude šlágrem kola. Již od středy je vyprodáno, což znamená, že na Hanappiho stadiónu v Hütteldorfu se bude tísnit kolem 18000 diváků.

Reklama