Hlavní obsah

Lyon nabídl za Baroše osm a půl milionu liber

BIRMINGHAM (Británie)

Český fotbalista Milan Baroš nakonec nemusí zamířit do Aston Villy, ale přece jen do Francie, kterou dosud odmítal. Francouzský mistr Olympique Lyon totiž podle serveru Liverpool Echo přišel s nabídkou na osm a půl milionu liber (téměř 370 milionů korun), což je o půldruhého milionu víc, než Liverpool za hráče požaduje.

Článek

Aston Villa, která byla ochotna za Baroše zaplatit 6,5 milionu, se navíc začala zajímat o Fabrizia Miccoliho z Juventusu.

Baroš se v týdnu nechal slyšet, že nemá zájem působit ve francouzské lize. Jeho postoj by však mohla změnit možnost, že by se v jednom týmu sešel se spoluhráčem z reprezentace Tomášem Rosickým. O něj se francouzský mistr Lyon rovněž zajímá.

Aston Villa je přesto stále vážným kandidátem. Naposledy Liverpool za českého kanonýra požadoval čtyři miliony liber a k tomu záložníka Nolberta Solana. S tím ale nesouhlasil trenér Aston Villy David O'Leary: Baroše chce získat jen za finanční odškodnění.

O'Leary má navíc už připravenou jinou variantu. Začal se zajímat o útočníka Miccoliho z Juventusu Turín. Tomu trenér Capello sdělil, že nefiguruje v jeho dlouhodobých plánech a může si hledat jiné angažmá. "Chceme prodat jednoho útočníka, a tím je Miccoli," řekl generální ředitel Juventusu Luciano Moggi. "V nejbližších dnech budeme vědět, zda odejde do Benfiky, nebo do Aston Villy."

Také v Liverpoolu počítají s různými možnostmi vývoje situace. Vedle Baroše by totiž mohl odejít i další útočník Djibril Cissé, o kterého se prý rovněž zajímá Lyon. Cissého však letošní vítěz Ligy mistrů pustí jen v případě, že se do týmu vrátí Michael Owen z Realu Madrid.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články