Hlavní obsah

Další Zlatanova show. Tentokrát nařídil spoluhráčům, aby nemluvili s novináři

Praha/Lille

Zlatan Ibrahimovic se opět předvedl. Tentokrát nikoliv na hřišti, ale v mix zóně. Po vítězném semifinále francouzského Ligového poháru proti Lille (1:0) vstoupil jako první mezi připravené novináře. Z rozhovorů ale sešlo. Ibrahimovic na ostatní spoluhráče zavelel: „Všichni za mnou. Nikdo nebude mluvit.“

Zlatan Ibrahimovic se nebaví s novináři.

 
Článek

Švédský forvard byl zřejmě v dobrém rozmaru, když po úterní výhře v semifinále Ligového poháru proti Lille vešel mezi novináře. Místo klasických rozhovorů však kontroverzní fotbalista připravil pro překvapené reportéry menší „show".

Když se hráči francouzského mistra začali trousit z kabiny do mix zóny, šel Ibrahimovic v čele. „Všichni za mnou. Nikdo nebude mluvit," pravil na adresu svých spoluhráčů a vůbec si nevšímal připraveného mikrofonu.

„A proč?" tázali se šokovaní novináři. „Protože Zlatan je šéf," odpověděl suverénně třiatřicetiletý útočník.

Zástupci tisku se snažili hvězdného fotbalistu přemluvit všemi možnými prostředky. „Neuděláte si čas ani pro nízkorozpočtovou televizi?" „S novináři nehovořím," vyjádřil se jasně Švéd a odešel.

PSG si v úterý připsalo šestou výhru v řadě. O jediný gól se postaral v sedmadvacáté minutě brazilský obránce Maxwell. Ve finále se PSG utká 11. dubna s Bastií.

Reklama