Hlavní obsah

Ještě mne neodepisujte, vzkazuje Beckham

MADRID

Sice v současnosti nehraje za anglickou fotbalovou reprezentaci a k některým zápasům Realu Madrid nenastoupil v poslední době od začátku, přesto ještě není třeba kariéru Davida Beckhama házet do koše. Jednatřicetiletý záložník musel veřejně dementovat zvěsti o tom, že se chystá pověsit kopačky na hřebík. To o něm totiž prohlásil prezident Realu Ramon Calderón.

Článek

"Podle toho, co vím, tak se rozhodl, že do dvou let skončí. Pro nás bude fantastické, pokud u nás ty další dva roky zůstane," citovala BBC vyjádření Calderóna, který se stal prezidentem slavného klubu letos v létě. Beckham na to okamžitě reagoval a prostřednictvím svého mluvčího vzkázal, že rozhodně ještě končit nehodlá.

"Řeči o konci kariéry nás totálně překvapily, o tom nikdy nepadla ani zmínka. David se koncentruje pouze na hru v Realu Madrid," prohlásil mluvčí anglické hvězdy. V Realu má Beckham v nejbližších dnech podepsat novou smlouvu, ta dosavadní po sezóně vyprší.

"Potřebujeme ho, hraje velmi dobře a trenéři mu věří. Doufáme, že vše půjde podle plánu a během příštích patnácti, možná dvaceti dnů podepíšeme novou smlouvu," řekl také v rozhovoru pro BBC Calderón, jenž řeči o konci kariéry údajně slyšel "od různých lidí".

Pravdou je, že Beckham už jednou naznačil možnost, že by dohrál svou kariéru ve Spojených státech, kde v Los Angeles provozuje fotbalovou akademii. V dubnu pro americkou televizní společnost ESPN prohlásil: "V Realu mám smlouvu ještě na rok a možná na dva další, pak se mohou věci změnit a mohlo by pro mne být zajímavé hrát v americké lize."

Reklama