Hlavní obsah

Karle, vidíš? Kluk Jarolímů jde reprezentantům příkladem

Praha

Právě dnes oznámí trenér Karel Jarolím poslední nominaci národního týmu na závěrečné zápasy zpackané kvalifikace mistrovství světa v Rusku. Jako by jeho syn David chtěl jít reprezentantům příkladem a bojuje v populární anketě o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu. Hitparáda nabízí lahůdkové přímé kopy, sólo na blátě, pohotový volej či rány zdálky.

Jan SoukupVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

David Jarolím

Michal Kočí

Aleš Hanzlík

Tomáš Šenkýř

Ondřej Dvořák

Vítězem ankety za třetí zářijový víkend se stal David Sedláček z FC Strání.

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 4. zářijový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Jan Soukup (TJ Velké Hamry) - Že těžký terén technice nepřeje? Mrkněte na parádu z libereckého přeboru! Dvě parádní kličky a jisté zakončení... A to je autorem gólu 21letý obránce.
David Jarolím (FK Čechie Vykáň) - Synové reprezentačního kouče pomohli Vykáni do divize C a David se teď blýskl i v ní. Přímým kopem demonstroval, že všichni Jarolímové mají precizní míčovou techniku v noze...
Michal Kočí (TJ Sokol Čížová) - V pohotovosti je kouzlo a síla. Jako když v ČFL brankář vyrazí po standardce míč jen před šestnáctku a tam 30letý záložník ladným volejem levačkou skóruje.
Aleš Hanzlík (FC Písek) - Další přímý kop dodala do soutěže ČFL. Odchovanec Mostu nakoukl i do první ligy, tentokrát se blýskl precizním banánkem levačkou, který zaplul přímo do šibenice.
Tomáš Šenkýř (FK Jindřichův Hradec 1910) - Slavný můžete být i díky velké pomoci brankáře... Gólman v jihočeském přeboru podběhl přímý kop téměř od půlky hřiště a kuriózní gól byl na světě.
Ondřej Dvořák (1. BFK Frýdlant n./O.) - Divize E a rána zdálky. Fanoušek Realu Madrid prošel i Baníkem Ostrava. Teď si navedl míč na střelu, kterou brankáři trochu schoval za přebíhajícího rozhodčího.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Fortuna Gól snů - 4. zářijový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Jan Soukup (TJ Velké Hamry)
17 %
David Jarolím (FK Čechie Vykáň)
7,2 %
Michal Kočí (TJ Sokol Čížová)
8,6 %
Aleš Hanzlík (FC Písek)
6,5 %
Tomáš Šenkýř (FK Jindřichův Hradec 1910)
4,9 %
Ondřej Dvořák (1. BFK Frýdlant n./O.)
55,8 %
Celkem hlasovalo 1881 čtenářů.

Reklama

Související témata: