Hlavní obsah

Za špatnou Ronaldinhovu formu prý mohou večírky, klub to popírá

BARCELONA

Vedení FC Barcelony se zastalo záložníka Ronaldinha, který je kvůli matným výkonům pod kritickou palbou španělských médií. Zatímco podle novinářů za nevýrazné výkony brazilské fotbalové hvězdy mohou časté návštěvy nočních klubů, vedení týmu hráče hájí tím, že se ještě nevypořádal se zraněním lýtka.

Článek

"Až bude v pořádku, všichni uvidíme starého dobrého Ronaldinha," citovala agentura AP trenéra Franka Rijkaarda. "Nedaří se mu, protože je zraněný," přidal šéf katalánského klubu Joan Laporta. "Jediné, co teď potřebuje, je podpora, aby se z tlaku nezhroutil. Musíme být s ním," dodal.

Striktně odmítl informace médií, že by Ronaldinhova forma utrpěla kvůli bujarým večírkům. "O jeho soukromém životě se s ním nebavím, protože to je spíš téma pro spoluhráče z kabiny. Ale naši hráči ví, co si mohou dovolit," prohlásil Laporta.

Právě časté ponocování a návštěvy nočních podniků byly hlavním důvodem, proč se Ronaldinho v minulosti rozhádal v pařížském klubu Saint Germain s trenérem Luisem Fernandezem. "Jsme všichni dospělí a zodpovědní. Když bude chtít, proč by nemohl vyrazit za zábavou?" zastal se spoluhráče obránce Gianluca Zambrotta. "Jestli se ale opíjí, tak to není dobře. Pokud si ale dá jen nějaké lehčí pití, tak na tom nevidím nic špatného," uvedl italský bek.

Reklama

Související témata: