Hlavní obsah

Do fotbalové Valencie prý může přijít Mourinho

PRAHA

Sportovní ředitel španělské Valencie Miguel Angel Ruiz se shodl s vedením klubu na záměru angažovat trenéra pro dlouhodobou spolupráci. „Hledáme kouče, který má prestiž. Ne který by měl být jen nárazovým řešením, ale někdo kdo je vytrvalý s cílem dlouhého setrvání,“ řekl k aktuální situaci na postu trenéra ve fotbalové Valencii Ruiz.

Foto: www.chelseafc.com

Bývalý trenér Chelsea José Mourinho možná bude takto koučovat v příštích měsících fotbalisty Valencie.

Článek

Dosavadní trenér Valencie Quique Sanchez Flores byl odvolán v pondělních ranních hodinách, když s týmem prohrál dvě utkání ani ne v rozmezí jednoho týdne.

„Stále bojujeme o všechny tituly, a pořád se dá říci, že jsme v počátku. Může se tedy zdát, že rozhodnutí, které jsme učinili nebylo správné,“ řekl k nucenému odchodu Florese z lavičky ředitel klubu.

Prezident připustil, že čas je pro klub limitující. A i když se jedná o spojení s lidmi jako jsou Lippi, Mourinho, a další, nechce se klub přiklonit k unáhleným rozhodnutím.

Bývalý trenér italské reprezentace ovšem jasně popřel, že by byl s kýmkoliv s Valencie ve spojení.

"Vůbec nevím, odkud mohly tyto úvahy vzejít. V tuto chvíli myslím jen na to, jak strávit volné chvíle se svou rodinou. Nastane čas, kdy se budu chtít vrátit do práce, ale teď mě spěch nestresuje," řekl k možnému návratu na trenérskou lavičku Lippi.

„Nechceme riskovat, i když se teď jedná o týden, ve kterém sehrajeme tři utkání, důležité je v tuto chvíli nespěchat,“ pokračoval na stránkách goal.com Miguel Angel Ruiz.

„Hledáme trenéra s vysokou prestiží a s odpovídajícími tituly k tomu,“ řekl na závěr Ruiz. Budeme tedy v nadcházejících měsících vídat na lavičce Valencie bývalého trenéra anglické Chelsea Mourinha?

Reklama

Související témata: