Hlavní obsah

Barcelona deklasovala Murcíi a stáhla náskok Realu

BARCELONA

Fotbalisté Barcelony deklasovali v sobotním utkání 19. kola španělské ligy 4:0 Murcíi a stáhli náskok vedoucího Realu Madrid na čtyři body. Úřadující mistři nicméně mají ještě utkání k dobru.

Článek

Favorizovaný katalánský velkoklub, jenž se musel obejít bez zraněných hvězd Messiho a Ronaldinha, nasměroval za výhrou už v prvním poločase Islanďan Gudjohnsen.

Pojistku přidal sedm minut po přestávce sedmnáctiletý talent srbského původu Bojan Krkič a dvěma góly v závěru se pak rozloučil před odletem na africký šampionát kamerunský kanonýr Eto'o.

Fotbalisté Bilbaa přerušili třízápasovou šňůru porážek na domácím hřišti a připsali si vítězství 2:0 nad Sevillou. Vítězové posledních dvou ročníku Poháru UEFA se museli vyrovnat už před zápasem s absencí afrických opor Frederika Kanouteho, Seydoua Keity, Arouny Koneho a zraněného Brazilce Luise Fabiana, od 53. minuty navíc hráli bez vyloučeného Escudého.

Španělsko - 19. kolo:
FC Barcelona - Murcía 4:0 (77. a 87. Eto'o, 27. Gudjohnsen, 52. Krkič), Bilbao - FC Sevilla 2:0 (28. Yeste, 69. Laskurain).

Reklama

Související témata: