Hlavní obsah

Brankáři La Coruni se po rvačce mohou vrátit k týmu

MADRID

Fotbaloví brankáři Dudu Aouate a Gustavo Munua, kteří se porvali na pátečním tréninku La Coruni, se mohou do prvního týmu vrátit. Podle původního trestu trenéra Miguela Angela Lotiny si neměli zahrát do konce sezony, kouč však po poradě s kapitánem a jeho zástupci rozhodnutí změnil.

Článek

"Než se ale vrátí, musí si o incidentu mezi sebou promluvit a požádat celý tým o odpuštění," zdůraznil Lotina podmínku, kterou musí Munua s Aouatem splnit. "Když to neudělají, já ani mužstvo je nevezmeme zpátky," dodal kouč, který nejprve brankáře vynechal jen z nominace na nedělní utkání s Villarrealem, později ale trest zpřísnil.

Uruguayec Munua se už za páteční incident, který izraelský reprezentant Aouate odnesl šesti stehy pod levým okem, v pondělí na tiskové konferenci omluvil rodině, týmu, fanouškům i novinářům. "Byla to chvilka šílenství, kdy jsme na sebe řvali a pak na sebe skočili. Trvalo to deset vteřin, ne déle," prohlásil gólman. Rvačka byl podle zpráv ze Španělska důsledkem napětí mezi oběma gólmany, které se zvýšilo poté, co uruguayský brankář před časem Aouateho vystřídal na pozici prvního gólmana.

Reklama

Související témata: