Hlavní obsah

Real Madrid v oslabení vydřel výhru nad Murcíí

MADRID

Fotbalisté Realu Madrid získali v boji o titul ve španělské lize povinné tři body v duelu s předposlední Murcíí. Museli se ale přitom vyrovnat s dlouhým oslabením, protože už od 17. minuty hráli bez vyloučeného beka Torrese. Real se pak proti outsiderovi dlouho nemohl prosadit a vysvobodil ho až po hodině hry nizozemský záložník Sneijder, který odražený míč poslal technickou střelou do šibenice.

Článek

Real tím po 32. kole znovu zvýšil náskok před úhlavním rivalem Barcelonou, která po sobotní remíze 2:2 na hřišti Huelvy ztrácí už devět bodů. Slavný katalánský klub alespoň udržel druhé místo před Villarrealem, který prohrál na hřišti Almerie, když se na rozdíl od Realu nevyrovnal s brzkým vyloučením. Brankář Diego Lopéz musel ze hřiště také už v 17. minutě a domácí využili oslabení soupeře šest minut před koncem díky Ariadelovi. Villarreal tak ztrácí na druhé místo jeden bod.

Český reprezentant Jaroslav Plašil odehrál celý zápas za Pamplonu, která zvítězila 1:0 na hřišti Espaňolu a posunula se na třinácté místo už šest bodů od pásma sestupu.

Výsledky španělské ligy - 32. kolo:
Huelva - FC Barcelona 2:2
Branky: 40. a 70. Marco Rubén - 2. a 46. Eto'o
Betis Sevilla - Levante 0:1
Branka: 54. León
Espaňol Barcelona - Pamplona 0:1
Branka: 31. Astudillo
Getafe - Zaragoza 0:0
La Coruňa - Bilbao 3:0
Branky: 31. Coloccini, 65. Sergio z pen., 80. Filipe
Mallorca - FC Sevilla 2:3
Branky: 49. Güiza, 90. Webo - 43. Renato, 67. Kanouté, 76. Alves
Valladolid - Atlético Madrid 1:1
Branky: 90.+1 Ogbeche - 70. Maxi
Real Madrid - Murcía 1:0
Branka: 59. Sneijder
Almería - Villarreal 1:0
Branka: 84. Ariadela.

Reklama

Související témata: