Hlavní obsah

Real porazil brankami Raúla a Robbena Numancii

MADRID

Fotbalisté Realu Madrid zvítězili v 21. kole španělské ligy na stadiónu Numancie 2:0 a na druhém místě tabulky ztrácejí na vedoucí Barcelonu devět bodů. O góly se ve druhém poločase zasloužili Raúl a Robben. V dalším utkání zvítězilo domácí Bilbao v divokém utkání nad Málagou 3:2.

Článek

Hosté z Málagy se dostali do vedení už v třetí minutě, kdy přesně hlavičkoval Luque. Domácí stihli do konce poločasu vyrovnat zásluhou Yesteho, ale hosty v 63. minutě vrátil opět hlavou do vedení Lolo.

Skóre podruhé srovnal v 71. minutě nejlepší střelec baskického celku Llorente, který zaznamenal devátou ligovou branku v sezoně. Hrdinou domácího celku se potom stal střídající útočník Susaeta, který čtyři minuty před závěrečným hvizdem svou premiérovou trefou v ročníku dokonal obrat.

Ve druhém sobotním utkání zvítězili fotbalisté Realu Madrid na hřišti Deportiva Numancia 2:0. Po bezbrankové první půli se ve 47. minutě prosadila ikona Bílého baletu Raúl. Konečné skóre stanovil Nizozemec Arjen Robben. Real dohrával od 79. minuty bez vyloučeného Fernanda Gaga, o svůj náskok však nepřišli.

Španělská fotbalová liga - 21. kolo:
Bilbao - Málaga 3:2 (37. Yeste, 71. Llorente, 86. Susaeta - 3. Luque, 63. Lolo), Deportivo Numancia - Real Madrid 0:2 (47. Raúl, 55. Robben).

Reklama

Související témata: