Hlavní obsah

Real porazil díky Ronaldovi a Higuaínovi Getafe a znovu vede

MADRID

Fotbalisté Realu Madrid vyhráli ve čtvrtečním 28. kole španělské ligy 4:2 na hřišti Getafe a vrátili se do čela tabulky před Barcelonu. "Bílý balet" má po vítězství v malém derby stejně bodů jako katalánský rival, ale o dva góly lepší skóre.

Foto: Juan Medina, Reuters

Cristiano ronaldo z Realu Madrid (vlevo) pálí na branku Getafe.

Článek

Real rozhodl utkání na madridském předměstí už v prvním poločase, v němž se Cristiano Ronaldo a Gonzalo Higuaín trefili každý dvakrát. Skóre otevřel ve 13. minutě hvězdný Portugalec svým tradičně provedeným trestným kopem.

Deset minut nato vedli hosté už 3:0, když své góly číslo 21 a 22 v sezoně přidal Argentinec Higuaín. Střelecký účet favorita uzavřel ve 37. minutě druhou brankou v zápase Ronaldo, a i když po chybě Casillase snížil bezprostředně nato Parejo, Real si vítězství zkušeně pohlídal. Skóre ještě kosmeticky upravil v 80. minutě zblízka León.

Španělsko - 28. kolo
Getafe - Real Madrid 2:4 (38. Parejo, 80. León - 13. a 37. Ronaldo, 20. a 23. Higuaín), Atlético Madrid - Bilbao 2:0 (54. Forlán, 86. Agüero).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.