Hlavní obsah

Jarošíkova Zaragoza si prožila černý den - dostala doma pět gólů

ZARAGOZA

Černý den prožila defenziva fotbalistů Zaragozy včetně českého obránce Jiřího Jarošíka. V utkání 2. kola španělské ligy inkasovala hned pětkrát během úvodních 34 minut duelu s Málagou a Jarošík byl jedním z hlavních aktérů u posledních dvou inkasovaných branek. Ani následná snaha nezabránila porážce 3:5. .

Foto: Alvaro Barrientos, ČTK/AP

Jiří Jarošík v dresu Zaragozy (v bílém)

Článek

Trápení Zaragozy začalo již po 60 sekundách, kdy se míč se štěstím dostal k Fernandovi, který ve skluzu otevřel skóre. Následně se trefil podruhé, stejně jako jeho spoluhráč Juanmi. Ten při druhém gólu využil toho, že Owusu-Abeyie snadno obešel Jarošíka. Navíc krátce nato kamerunský útočník sám skóroval, když Jarošík nezachytil pas středem hřiště.

Ve čtyřech dnešních zápasech padlo dohromady 19 branek, o což se vedle Málagy výrazně zasloužily i Getafe a Villarreal, jejichž střelci se prosadili čtyřikrát.

Španělská fotbalová liga - 2. kolo:
Getafe - Levante 4:1 (5. a 90. Gavilan, 11. Colunga, 90.+3 Arizmendi - 14. Jorda), Gijón - Mallorca 2:0 (47. Botia, 86. Castro z pen.), Zaragoza - Málaga 3:5 (40. Edmilson, 67. Pérez, 80. Herrera - 1. a 27. Fernando, 7. a 29. Juanmi, 34. Owusu-Abeyie), Villarreal - Espaňol Barcelona 4:0 (23. a 55. z pen. Rossi, 32. Valero, 78. Nilmar),

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články