Hlavní obsah

VIDEO: Fanoušci ubývají, darujte sperma, vyzývá Getafe v erotickém klipu

MADRID

Španělský fotbalový klub Getafe přišel s vynalézavou výzvou, jak zajistit větší prodeje permanentek. V eroticky laděném klipu vyzývá své fanoušky, aby darovali sperma a zajistili tak novou generaci klubových příznivců. „Je to možná kontroverzní, ale velmi dobré,“ pochvaluje si za vedení Getafe marketingový ředitel José Antonio Cuétara.

Nezvyklý reklamní klip z dílny fotbalového Getafe

Článek

Podle Cuétary prodal klub již okolo 9 tisíc permanentek, ale rád by prodeje výrazně navýšil. Není divu, Getafe hraje nejvyšší španělskou soutěž, vedle městských rivalů Realu a Atlétika Madrid je ale spíše chudým příbuzným. Zatímco Real prodal zhruba 69 tisíc permanentek, Atlético už stihlo udat 47 tisíc sezónních vstupenek.

Getafe mělo v posledních letech velké trable s tím, aby vůbec naplnilo 17 tisíc sedaček na svém stadiónu a dlouhodobě má jedny z nejnižších návštěv v La Lize. „Je nás pár a musí nás být více. Musíme přinutit masu příznivců, aby zaseli v celém světě sémě přízně ke Getafe,“ prohlásil tvůrce filmečku s názvem „Žhaví zombie z Getafe“ Angel Torres.

V Getafe věří, že klip, který se objevil i v televizním vysílání, nikoho nepobuřuje, a naopak fanoušky se smyslem pro humor pobaví. A pokud bude úspěšný a přitáhne do hlediště více fandů, vybuduje klub větší stadión. Nyní ale spíše hasí kontroverze, které bizarní reklamní spot ve Španělsku vyvolal.

Reklama

Související témata: