Hlavní obsah

Sevilla utrpěla na hřišti nováčka Vallecano třetí prohru za sebou

MADRID

Fotbalisté Sevilly potvrdili, že je přelom roku nezastihl v dobré formě. Vítěz Poháru UEFA z let 2006 a 2007 v neděli podlehl v 18. kole španělské ligy na hřišti nováčka Vallecana 1:2 a v Primera División utrpěl již třetí porážku za sebou.

Foto: Javier Diaz, Reuters

Christian Ndri Romaric ze Sevilly lituje promarněné šance.

Článek

Domácí Vallecano se dočkalo tří bodů po sérii čtyř proher a posunulo se na třinácté místo v tabulce. Tým sídlící v Madridu nakročil k důležitému vítězství dvěma góly na přelomu poločasů, hosté pak již stihli pouze snížit. Tři minuty před koncem zachránilo domácí od vyrovnání po Negredově střele břevno.

V sobotním utkání remizovalo Atlético Madrid bez branek v Málaze a ani pod novým trenérem Diegem Simeonem nedosáhlo na první venkovní vítězství v sezoně. Bývalý argentinský reprezentant, jenž za Atlético hrál, převzal tým minulý týden po odvolání Gregoria Manzana.

Španělská fotbalová liga - 18. kolo:
Málaga - Atlético Madrid 0:0, Vallecano - Sevilla 2:1 (45. Michu, 51. Tamudo - 62. Escudé), Getafe - Bilbao 0:0, Villarreal - Valencie 2:2 (14. Ruben, 18. Rodríguez - 41. Feghouli, 87. Aduriz), Betis Sevilla - Gijón 2:0 (23. Santa Cruz, 90.+1 Molina),

Reklama

Související témata: