Hlavní obsah

Brazilec Kaká by se mohl z Realu vrátit do AC Milán

Madrid

Brazilský záložník Kaká by se mohl vrátit z Realu Madrid do AC Milán. Italský klub chce třicetiletého fotbalistu získat na hostování, vedení "Bílého baletu" by však hráče, za kterého před třemi lety zaplatilo "Rossoneri" 65 milionů eur, radši prodalo.

Foto: REUTERS/Phil Noble

Brazilec Kaká se raduje z branky.

Článek

"Situace je jasná. Real chce Kaká prodat, zatímco my ho chceme na hostování. Když změní názor, okamžitě letím do Madridu," citovala agentura Reuters viceprezidenta AC Adriana Gallianiho. "Pokud ale budou trvat na přestupu, moc toho nezmůžu," dodal.

Kaká přišel do Realu v roce 2009, kvůli zraněním se však ve Španělsku neprosadil a posléze nepředváděl takové výkony jako v Itálii, které mu v roce 2007 vynesly i Zlatý míč. Odchodem z Madridu byl měl uvolnit v týmu a zejména na výplatní listině místo pro Luku Modriče, kterého chce Real před pátečním koncem přestupního období získat z Tottenhamu.

Vedle AC se o Kaká údajně zajímá také Paris St. Germain s Carlem Ancelottim na lavičce, který brazilského reprezentanta vedl v Miláně. Real prý také záložníka nabídl Manchesteru United na hostování do konce sezony.

Reklama