Hlavní obsah

Atlético Madrid - Bilbao 4:0Falcao zase řádil, Bilbao potupil hattrickem

Madrid

Atlético Madrid v utkání 2. kola španělské fotbalové ligy s Bilbaem zopakovalo jasné vítězství z květnového vzájemného duelu ve finále Evropské ligy a soupeře porazilo 4:0. Stejně jako před třemi měsíci v Bukurešti si Athletic nepohlídal kanonýra Radamela Falcaa.

Foto: Sport.cz

Kolumbijský snajpr Radamel Falcao z Atlétika Madrid se blýskl v duelu proti Bilbau hattrickem

Článek

Kolumbijský ostrostřelec se již v první půli trefil dvakrát a po přestávce zkompletoval hattrick z pokutového kopu, který rozhodčí nařídil za ruku Carlose Gurapegiho. Na konečných 4:0 zvýšil Tiago. Bilbao po dvou kolech zůstává na posledním místě bez bodu s nejhorší obranou a skóre 3:9.

Valladolid vyhráli i druhé utkání po návratu do španělské nejvyšší soutěže. V prvním duelu před vlastními diváky porazili Levante 2:0 díky dvěma proměněným pokutovým kopům Víctora Péreze.

Valladolid se proti překvapení loňského ročníku La ligy dostal do vedení v 38. minutě. Za ruku v pokutovém území byl navíc vyloučen po druhé žluté kartě obránce David Navarro.

Na další branku čekali fanoušci po přestávce jen tři minuty, po faulu senegalského záložníka Papeho Diopa se znovu z pokutového kopu nemýlil Pérez. Domácí pak přestáli řadu šancí aspiranta na účast v základní skupině Evropské ligy a udrželi prvoligovou neprůstřelnost.

Španělská fotbalová liga - 2. kolo:
Atlético Madrid - Bilbao 4:0 (20., 42. a 59. z pen. Falcao, 84. Tiago),
Valladolid - Levante 2:0 (38. a 48. obě z pen. Pérez).

Reklama

Související témata: