Hlavní obsah

Ramos si zahrává s ohněm. Provokoval Mourinha, když si na zápas vzal Özilův dres

Madrid

Zdá se, že Sergio Ramos rozhodně nemá ze svého šéfa Josého Mourinha příliš nahnáno. O vztazích řízného španělského obránce Realu Madrid s portugalským koučem už se dříve mluvilo jako o napjatých a přesto si mistr světa a Evropy neodpustil další provokaci.

Foto: Sport.cz

Deník Marca odhalil, jak Sergio Ramos nosil dres Mesuta Özila.

Článek

V nedělním zápase proti La Coruni (5:1) si Ramos oblékl na druhou půli pod svůj dres triko svého spoluhráče Mesuta Özila. V případě, že by vstřelil gól, měl v úmyslu při následné oslavě  dres svého kamaráda ukázat fanouškům jako výraz solidarity s ním.

Özil, který kvůli klesající výkonnosti upadl v Mourinhovu nemilost, totiž opět svého kouče nepřesvědčil a o poločase byl za stavu 3:1 stažen ze hry. Místo něj se na hřiště dostal už málem zatracený Brazilec Kaká.

Už během prvního poločasu dával portugalský trenér německému reprezentantovi hodně hlasitě najevo, že s ním není spokojený. Jeho číslo se tak po přestávce objevilo už jen v zákrytu Ramosova dresu.

Ramos se ve druhé půli snažil, co mohl, aby skóroval, střílel z každé pozice, aby mu vyšel záměr s gólovou oslavou. Ale marně. Özilův dres pak odhalila až fotografie španělského deníku Marca.

Španělský reprezentant přitom už dříve pykal za Mourinhův hněv, když ho „The Special One" vyřadil ze sestavy při utkání proti Manchesteru City. „Nevím, jestli jsem nenastoupil kvůli trestu, nebo kvůli taktickým důvodům. Tyhle věci řeším obvykle za zavřenými dveřmi," řekl tehdy novinářům.

Ramos svým chováním jen přiživuje spekulace, že královský klub nejspíš brzy opustí.

Reklama

Související témata: