Hlavní obsah

VIDEO: Ronaldo jako sprinter Bolt. Prosvištěl hřiště za deset sekund, pak trefil tyč

Madrid

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo má za sebou další z řady svých excelentních výkonů. Na sobotní výhře v městském derby s Atlétikem Madrid se podílel přesným zásahem z přímého kopu i gólovou přihrávkou, kromě toho na sebe upoutal i fantastickými sprinterskými schopnostmi. Téměř celé hřiště proběhl za necelých deset vteřin a pak namířil svou střelu do tyče!

Sprint Cristiana Ronalda přes celé hřiště.

 
Článek

Byla to ukázková práce. Nejdříve se portugalská hvězda zapojila do bránění rohového kopu, vzápětí pelášila přes celé hřiště ohrozit branku Atlétika Madrid. Hřiště má na Santiago Bernabéu délku 107 metrů, Ronaldovi přitom stačilo nějakých deset sekund k tomu, aby ho proběhl skoro celé. Byl tak rychlý, jako je na atletické dráze jamajský fenomén Usain Bolt.

Jeden z nejlepších fotbalistů planety ukázal, jak moc mu na výsledku a úspěchu svého Realu Madrid záleží. Svůj únik ještě Ronaldo vyšperkoval ranou do tyče, po které se brankář Courtois stihl pouze ohlédnout. Real nakonec zvládl klíčové městské derby a porazil Atlético Madrid 2:0, na vedoucí Barcelonu ztrácí jedenáct bodů.

Reklama