Hlavní obsah

Hází na nás hov... S Chelsea ani Manchesterem jsem nejednal, popřel Messi úprk z Barcelony

Barcelona

Argentinský fotbalista Lionel Messi dementoval všemožné spekulace o špatných vztazích s některými spoluhráči i trenérem Barcelony Luisem Enriquem, zároveň také popřel zvěsti, že se chystá přestoupit do některého z anglických velkoklubů. Sedmadvacetiletý útočník se po několikadenním mlčení vyjádřil pro klubovou televizi Barca TV s tím, že novináři hledají zbytečnou senzaci.

Foto: Albert Gea, Reuters

Útočníci Barcelony zleva Luis Suárez, Neymar a Lionel Messi se radují z vítězství nad Atlétikem Madrid.

Článek

Messiho prohlášení přišlo v době, kdy se situace uvnitř katalánského klubu alespoň částečně uklidňuje.

Barcelona zvládla poslední dva duely na jedničku, když ve čtvrtek v úvodním osmifinále Španělského poháru zničila Elche 5:0 a v neděli hladce zdolala 3:1 obhájce titulu Atlético Madrid. O góly se přitom na Camp Nou podělila trojice útočníků Neymar, Luis Suárez a právě kritizovaný Messi.

Problémy s trenérem? Nesmysl

Argentinský útočník tvrdí, že veškeré zvěsti o jeho konfliktu s trenérem Enriquem jsou pouhé výmysly. „Je to nesmysl, žádné problémy s trenérem jsem neměl ani nemám. Nevím, proč na nás neustále hází nějaká hov... Mrzí mě, že tyhle informace jdou ven od někoho z Barcelony, nejsou to intriky nikoho z madridských. Proto je nesmírně důležité, abychom drželi při sobě," snažil se Messi uklidnit příznivce Culés.

Hvězdný fotbalista popírá, že je v kabině domýšlivý a arogantní. „Už jsem o sobě zaslechl hodně, ale tohle je vážně příliš... Měl jsem mít špatné vztahy s Ibrou, Guardiolou, Eto'em, Bojanem. Všechno to jsou holé nesmysly, nikdy jsem si nepřál, aby někoho vyhodili. Nikdy bych nepoškodil klub nebo své spoluhráče. Ani jsem nedal žádné ultimátum," kroutil Messi hlavou.

Také propíraný zájem Chelsea a Manchesteru City o Messiho služby je jen nafouknutá bublina. „Chtěl bych všechny příznivce uklidnit, z Barcelony neodcházím, ani jsem to neměl v úmyslu. Zvěsti, že můj otec jednal s Chelsea a Citizens jsou jen lži. Všechno jsou to falešná tvrzení, samá špína," dodal sedmadvacetiletý Messi, který hraje v Barceloně už od svých 13 let. S katalánským týmem vyhrál třikrát Ligu mistrů a šestkrát zvedl trofej pro mistra španělské La Ligy.

Zažehnají fotbalisté Barcelony krizi a povede se jim získat mistrovský titul?
Ano
45,7 %
Možná, ale titul získá Real Madrid
50,2 %
Trofej obhájí Atlético
2 %
Dojde k překvapení, mistrem se stane jiný tým
2,1 %
Celkem hlasovalo 6911 čtenářů.

Reklama

Související témata: