Hlavní obsah

Mezi Ronaldem a Benítezem to vřelo. Jdi do pr...., chlape, řval CR7 na kouče Realu

Melbourne

Dobře ví, že jej nečeká nic snadného. Madridský Real po nepříliš vydařené sezóně propustil trenéra Carla Ancelottiho a jako nástupce si vybral Rafaela Beníteze. Úspěšný kouč má Bílý balet přivést k ligovému titulu a trofejím. Fandové jsou plni očekávání, první vystoupení jejich miláčků je ale výsledkově nenadchlo. Slavný velkoklub zahájil přípravu bezbrankovou remízou s AS Řím. Během tréninku v Austrálii navíc Benítez vytočil největší hvězdu Bílého baletu a majitele Zlatého míče Cristiana Ronalda, který si během hádky se zkušeným kormidelníkem nebral vůbec žádné servítky.

Ronaldo řval při tréninku na trenéra Beníteze.

 
Článek

Zkraje června se domluvil s Realem na tříleté spolupráci a začátky v novém působišti nemá Benítez jednoduché. V prvním přípravném střetnutí jeho svěřenci římskému AS gól nedali a v penaltovém rozstřelu nakonec podlehli italskému vicemistrovi 6:7.

Čelí tlaku fanoušků a navíc se snaží najít společnou řeč s hvězdami Realu. Právě s tou největší Ronaldem se nedávno dostal do menšího konfliktu. Jednomu z nejlepších hráčů planety se nelíbilo, že mu Benítez během středečního tréninku neuznal jeden z gólů a kouči to dal okamžitě a rázně najevo. Kamery jej zachytily, jak směrem k pětapadesátiletému Španělovi gestikuloval a křičel "Caralho! Vai Caralho, hombre", což v překladu znamená "Do pr....! Jdi do pr...., chlape."

"Všechno děláš proti Portugalcům," ulevil si ještě. Benítez však chování portugalského forvarda přešel s ledovým klidem a úsměvem. "Cristiano je nejlepší hráč na světě. Můj vztah s Cristianem je zcela normální. Přál bych si, aby všichni měli takovou touhu soutěžit a vyhrát, jako on," citoval Beníteze španělský deník AS.

Další duel v rámci International Champions Cupu čeká Bílý balet už v pátek. Od 12 hodin SELČ změří síly s Manchesterem City.

Reklama

Související témata: