Hlavní obsah

Kupte si Ronalda, týrá prezident Realu konkurenci. Cena je ovšem astronomická!

Madrid

Chtěli byste investovat v přepočtu 27 miliard korun a zrovna nevíte do čeho...? Pak máte ideální šanci využít pomyšlení, jež zájemcům dost škodolibě dělá prezident fotbalového Realu Madrid. Florentino Pérez totiž především k šejkům vlastnícím Paris St. Germain vyslal nabídku, že hvězdný Cristiano Ronaldo je klidně na prodej. Stačí jen splnit výstupní klauzuli a zaplatit právě onu 1 miliardu eur...

Foto: Andrea Comas, Reuters

Cristiano Ronaldo není k mání jen tak za pakatel...

Článek

Božský Cristiano je na prodej. Zní to šíleně, ale je to tak. Věc má samozřejmě háček, výstupní klauzuli. Jinak ale Florentino Pérez s případnými zájemci o Ronaldovy služby laškuje a ujišťuje, že koupit portugalskou hvězdu je zcela prosté.

Úřadujícího držitele Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu planety by chtěl mít v mužstvu každý. Zazobané velkokluby s nejvyššími ambicemi tedy určitě.

Ronaldo za posledních pět sezón nikdy neklesl pod 51 vstřelených branek. Až bude San Bernabéu opouštět, pak dost možná zvolí návrat do Manchesteru United, což sám již několikrát naznačil.

Smlouvu má ještě na tři roky

Katarští akcionáři Paris St. Germain tomu však rozhodně nechtějí jen přihlížet. Od svého příchodu pod Eiffelovku mají nejsmělejší plány a nedávno přišli s konkrétní nabídkou. Ronalda by z Realu koupili za 120 miliónů eur.

Třicetiletý Portugalec by se stal nejdražším fotbalistou v historii již za těchto podmínek, jenže prezident Bílého baletu nad tím jen mávl rukou.

„Pokud v Paříži chtějí Ronalda, je to jednoduché. Musejí zaplatit výkupní klauzuli ve výši 1 miliardy eur. Ve světě fotbalu sice není nikdo prorokem, ale určitě nechceme Ronalda prodat v roce 2016. Má u nás stále platný kontrakt na tři roky," cituje slova Florentina Péreze portál goal.com s odvoláním na Cadena Cope.

Ze senzace tak nebude nic. Leda by šejkové z Paříže zdesetinásobili svou původní nabídku...

Reklama