Hlavní obsah

Real Betis - Bilbao 1:3Bilbao si poradilo s Betisem a poprvé je v horní polovině tabulky

Madrid
Aktualizováno

Fotbalisté Bilbaa porazili v 10. kole španělské ligy Betis Sevilla 3:1 a poprvé v sezoně se posunuli do horní poloviny tabulky. Na pohárovou šestou příčku se dostal Eibar, který zdolal Vallecano 1:0.

Článek

Athletic šel do vedení v Seville už v osmé minutě, kdy se pohotově z hranice pokutového území prosadil Iňaki Williams. Jednadvacetiletý útočník přidal i druhý gól Bilbaa, když těsně před přestávkou zakončil parádně patičkou v otočce. Betis snížil penaltou Rubéna Castra, ale hosté znovu odskočili na dva góly díky Raúlu Garcíovi.

Eibaru stačila na vítězství nad Vallecanem jediná branka, kterou si navíc hosté z Madridu dali sami. Stoper Raya Diego Llorente zamířil v 21. minutě za vlastního brankáře při obranném skluzu.

Granada počtvrté za sebou remizovala, tentokrát se rozešla smírně 1:1 s Espaňolem Barcelona. Stejně jako při svém posledním venkovním zápase přišla o dva body kvůli tomu, že neuhlídala poslední akci soupeře. Před dvěma týdny srovnával na 3:3 útočník Gijónu Miguel Guerrero v šesté minutě nastavení, dnes za Espaňol v čase 90.+4 skóroval Felipe Caicedo.

Španělská fotbalová liga - 10. kolo:
San Sebastian - Vigo 2:3 (11. a 37. Agirretxe - 17. a 56. Aspas, 89. Hernández)
Eibar - Vallecano 1:0 (21. vlastní D. Llorente)
Espaňol Barcelona - Granada 1:1 (90.+4 Caicedo - 58. Babin)
Sporting Gijón - Málaga 1:0 (27. Halilovič)
Betis Sevilla - Bilbao 1:3 (66. Castro z pen. - 8. a 45. Williams, 87. Raúl García)

Reklama

Související témata: