Hlavní obsah

Legendární Zidanova hlavička, vysmátý Mourinho. Internet baví Benítezův vyhazov

Madrid

Jen sedm měsíců vydržel trenér Rafael Benítez u fotbalistů Realu Madrid. V pondělí byl kvůli neuspokojivým výsledkům zbaven funkce, vaz mu zlomila remíza 2:2 ve Valencii. Fotbaloví fanoušci se jeho krátkým angažmá na lavičce Bílého baletu slušně baví.

Foto: Twitter

José Mourinho má důvod k úsměvu - Rafa Benítez už "jeho" bordel nevyčistí.

Článek
Fotogalerie

Sociální sítě zaplavily fotky a videa, jejichž dva hlavní interpreti jsou jasní - Benítez v roli poraženého a jeho následovník Zinedine Zidane. Příznivci navlékli Beníteze do italského dresu a zaměnili ho za obránce Marca Materazziho - to vše v legendárním incidentu z finále MS 2006.

Zatímco někdejší kouč Neapole a Liverpoolu se od léta netěšil velké oblibě, na první trénink pod vedením Zidana dorazilo zhruba šest tisíc příznivců královského klubu.

Nechybějí ani další úsměvné posty - Benítezova podobnost s postavičkou z kresleného filmu Toy Story nebo trenér Valencie Gary Neville mávající madridskému rodákovi na rozloučenou.

Objevuje se také vysmátý José Mourinho a text připomínající červencové prohlášení Benítezovy manželky: „Rafa přišel do Realu uklidit Mourinhův bordel!" Navíc příští El Clásico asi bude hodně pikantní.

Reklama

Související témata: