Hlavní obsah

Liga mistrů on-line: Chelsea - Valencie

PRAHA

Druhý český zástupce by se měl ve středu večer představit ve čtvrtfinále milionářské Ligy mistrů. V něm fotbalisté londýnské Chelsea přivítají na Stamford Bridge španělskou Valencii, která v osmifinále vyřadila suveréna italské Serie A Inter Milán. Hrát se bude tradičně od 20:45 a v brance anglického týmu by neměl chybět český reprezentační gólman Petr Čech. V dalším duelu se utkají AS Řím, který o kolo dříve vyřadil Barošův Lyon a lídr anglické ligy Manchester United.

Článek

Trenér Chelsea José Mourinho vyhlásil útok na všechny dostupné trofeje a v Lize mistrů si věří o to víc, že v osmifinále ztroskotalo několik žhavých kandidátů na zisk trofeje v čele s loňskými finalisty Barcelonou a Arsenalem.

Naopak španělský celek přicestoval do Británie oslaben; scházet mu budou zejména zraněný kanonýr Morientes a obránci Navarro s Marchenou, potrestaní po skandálním závěru utkání s Interem Milán.

Římané nečekaně hladce vyřadili černého koně soutěže Lyon a troufají si i na vedoucí mužstvo Premier League. Sebevědomými prohlášeními nešetří především kanonýr Francesco Totti. "Samozřejmě, že je pro nás obrovské zadostiučinění být mezi osmi top týmy v Evropě, ale to neznamená, že nyní chceme skončit. Chceme jít dál," prohlásil Totti.

Středeční program LM (začátky ve 20:45):
Chelsea - Valencieon-line
AS Řím - Manchester United

Reklama

Související témata: