Hlavní obsah

Šéf ochranky Marseille byl prý při LM vyhozen ze stadionu

PAŘÍŽ

Šéf ochranky fotbalového Olympique Marseille Guy Cazadamont si stěžuje na chování pořadatelů Chelsea. Při úterní utkání Ligy mistrů na Stamford Bridge, které londýnský celek vyhrál 2:0, ho prý vyhodili ze stadionu.

Článek

"Něco takového jsem ještě v žádném evropském poháru nezažil," citovala Cazadamonta agentura Retuers. "Chytili mě za zápěstí a vyhodili mě ze stadionu. Očekával jsem trochu něco jiného, protože když jsme hráli v Liverpoolu, Boltonu, Manchesteru nebo Newcastlu, všechno probíhalo hladce," dodal.

Chelsea podle Cazadamonta také nepustila na stadion 22 stevardů Marseille, kteří měli dohlížet na sektor francouzských fanoušků. Londýnští pořadatelé prý dokonce hostujícím příznivcům zabavili vlajky a některým roztrhali vstupenky a nepustili je na tribunu.

"Snažil jsem se to vyřešit, ale místo abych jednal s šéfem bezpečnosti Chelsea, mohl jsem mluvit jen se stevardem," řekl Cazadamont.

Chelse se ke stížnostem odmítla konkrétněji vyjádřit. "V úterý došlo k několika incidentům s hostujícími fanoušky a všechny budou plně vyšetřeny," uvedl klub v prohlášení.

Reklama

Související témata: