Hlavní obsah

Ronaldo? Do Manchesteru přicestoval oblečený jako děcko, utahují si z něho Angličané

Manchester

Děláš si srandu, Cristiano? S takovým příspěvkem vyrukoval jeden z nejčtenějších britských webů, server listu The Sun poté, co portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo přistál se svými spoluhráči z Realu Madrid na manchesterském letišti. Hvězdného fotbalistu Angličané přirovnali k malému děcku, nelíbila se jim totiž kombinace oblečení, kterou si osmadvacetiletý hráč vzal na sebe do chladného britského počasí.

Foto: Profimedia.cz

Cristiano Ronaldo (vlevo) na letišti v Manchesteru.

Článek
Fotogalerie

Ronaldo se vrátil do „svého" Manchesteru v roli soupeře poprvé od roku 2009, kdy přestoupil za rekordních 80 miliónů liber do Realu Madrid. V úterý se představí na věhlasném stadiónu Old Trafford, nebude už ale střílet góly za Rudé ďábly, jako v minulosti, nýbrž bude usilovat o postup španělského týmu do čtvrtfinále Ligy mistrů.

Portugalský záložník věří, že se mu v úterním klání podaří rozvlnit síť. „Byl by to krásný pocit. Vstřelit gól na Old Trafford, to je velkolepá událost. Nemůžu říct, jak bych branku oslavil, ale bylo by to spontánní gesto," prohlásil Cristiano Ronaldo, který skóroval v prvním měření sil (1:1), ale po trefě proti svému bývalému klubu se nijak zvlášť neradoval.

Rodák z Madeiry očekává vřelé přijetí od domácích fanoušků. „Jsem si jistý, že mě přijmou dobře. Během šesti let, které jsem v Manchesteru strávil, tady mám mnoho přátel, o tom nepochybuji," dodala portugalská hvězda.

Reklama

Související témata: