Hlavní obsah

Bavorský gigant dorazil do Plzně. Bayern si přivezl tři kuchaře i vlastní pivo

Plzeň

Tři vlastní kuchaře a stočlenný doprovod si do Plzně přivezl fotbalový Bayern Mnichov, který se v úterý večer utká s Viktorií v Lize mistrů. V hotelu, kde budou hráči bydlet v luxusních třípokojových apartmánech, se zdrží dvě noci. Po zápase bude mít německý šampión v hotelu galavečer pro 200 osob, výprava odjede ve středu dopoledne.

Foto: Michael Dalder, Reuters

Mario Mandžukič a Franck Ribéry budou znovu patřit k největším útočním zbraním Bayernu Mnichov v úterním utkání Ligy mistrů v Plzni.

Článek

"Přivezou si vlastní bavorské pivo. Speciální požadavek na suroviny, které bychom složitě zajišťovali, nebyl," řekla ČTK Jana Hollerová Rybová, manažerka plzeňského hotelu Golden Fish.

Třem týmovým kuchařům, kteří už do Plzně dorazili s organizační skupinou, budou asistovat pracovníci hotelové kuchyně. Ti zatím neví, co budou hráčům vařit. Hotel dostal jen seznam surovin.

"Až tady začnou pokrmy připravovat," uvedla Hollerová Rybová. Seznam zahrnuje hlavně těstoviny, ryby, maso a hodně čerstvého ovoce. Snídaně budou formou švédských stolů. Na rozdíl od Manchesteru City, který bydlel ve stejném hotelu jednu noc v polovině září, neměl Bayern žádné požadavky na speciální výživové doplňky, které by se na českém trhu nedaly sehnat.

Bezpečnostní opatření budou tradičně zvýšená, ale zvláštní požadavky bavorský klub neměl. "Jsou podobné jako u jiných špičkových evropských týmů," řekla Hollerová Rybová.

Vítěz Ligy mistrů neměl ani zvláštní nároky na ubytování, zhruba 40 lidí z týmu bude mít k dispozici třípokojové apartmány, které mají kromě ložnice obývací pokoj a pracovnu. Vybavení pokojů bude jednotné. Výprava nežádala žádné aktivity, přepravu na stadión si zajistí vlastní.

Reklama

Související témata:
  Real Madrid - Bayern dnes 21 : 00
20240508T21 : 00:00+0200
Real Madrid vs. Bayern
Real Madrid vs. Bayern
Real Madrid
Bayern
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.