Hlavní obsah

Arsenal se zapotí, varoval před odvetou LM Nedvěd

TURÍN/PRAHA

Pořádný kus dřiny čeká podle záložníka Juventusu Turín Pavla Nedvěda londýnský Arsenal, pokud bude chtít postoupit do semifinále Ligy mistrů. "Arsenal se ještě pořádně zapotí. Juventus je tým, který bojuje až do konce," varoval soupeře český reprezentant.

Foto: archiv

Pavel Nedvěd.

Článek

Italský šampión v úvodním utkání čtvrtfinále na Highbury zklamal a po nevýrazném výkonu odešel poražen 0:2. Pavel Nedvěd na hřišti kvůli disciplinárnímu trestu za žluté karty chyběl. Pro odvetu je ale kouči Capellovi k dispozici.

Postoupí Juventus do dalších bojů Champions League?
Hlasujte v anketě Sport.cz!

Na odvetný zápas je už prodáno přes 40 tisíc vstupenek na turínský stadión Delle Alpi. A domácí se přes dvoubrankový deficit na zápas těší. "Jsem na odvetu připraven," citují Nedvěda stránky soccernet.com. "Udělám všechno, abych svému týmu pomohl. Snad to bude stačit," doufá český veterán.

Pozici má ale italský mistr po prvním utkání výrazně ztíženou. Po vyloučení v Londýně budou chybět Camoranesi a Zebina, žlutá karta vystavila stopku i bývalému kapitánovi Gunners Patricku Vieirovi.

Přesto je Nedvěd optimistou. "Stále věříme, že můžeme postoupit. A dokud nebudeme vyřazení, nic není ztraceno a nevzdáme se. Arsenal se pořádně zapotí, pokud bude chtít postoupit."

Reklama