Hlavní obsah

Lože u pana Mozarta jsou nachystána. Reprezentace mění základnu

Praha

Období, kdy se z recepce do pokojů přesouvali lanovkou, končí. Fotbalová reprezentace se z NH hotelu na Smíchově přesouvá do Dona Giovanniho. Hotel na rozhraní pražského Žižkova, Vinohrad a Strašnic teď bude nejen partnerem národního týmu, ale také jeho základnou během srazů. Poprvé už příští týden před startem Ligy národů. V přiloženém videu se můžete podívat, jaké zázemí je pro hráče připraveno.

Luxusní bydlení pro české fotbalistyVideo: FAČR

 
Článek

Minulá základna národního týmu má adresu v Mozartově ulici. Hudebnímu géniovi zůstávají fotbalisté i nadále věrní. Hotel Don Giovanni je pojmenován podle Mozartovy opery. Teď ještě aby na trávníku koncertovali také Jarolímovi hoši.

„Zatím jsme tady krátce a všechno funguje. S Ukrajinou hrajeme v Uherském Hradišti, takže v hotelu se sejdeme v pondělí a hned druhý den dopoledne budeme odlétat do Kunovic. To bude první zkouška," avizuje manažer reprezentace Jaromír Šeterle s dodatkem, že pro další srazy bude třeba dořešit pozměněnou logistiku. Přesuny na letiště, na tréninky, regeneraci.

„Trénovat bychom měli na Slavii. V Edenu je i kvalitní regenerace. Věřím, že nebude komplikace," říká trenér Karel Jarolím.

Pokud by se tým nechtěl přesouvat k tréninku přes hlavní město až na Strahov, počítá také s Viktorií Žižkov. „Jde o velkou síť hotelů, kterou využijí i další reprezentační týmy. Skloubil se dodavatelský servis s partnerským kontraktem, takže kouzlo změny je jasné," vysvětluje Martin Malík, předseda fotbalové asociace.

Reklama

Související témata:
Don Giovanni
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.