Hlavní obsah

Národní tým je díky novému partnerovi příbuzným basketbalistů Chicaga

Praha

Ostrý výkop Ligy národů čeká české fotbalisty dnes večer v Uherském Hradišti proti Ukrajině. Již na začátku týdne ovšem reprezentace získala nového partnera. A díky němu se teď národní tým zařadil po bok slavného basketbalového týmu Chicago Bulls.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Mužstvo české reprezentace před duelem s Nigérií.

Článek

Polská společnost Conotoxia se stala oficiálním partnerem národního týmu v oblasti převodů peněz, plateb, směnných kurzů a forexu. Obě strany se rozhodly nezveřejňovat sumu ani jiné detaily smlouvy.

Před třemi lety se společnost stala prvním evropským partnerem slavného basketbalového týmu Chicago Bulls.

„Podepsali jsme s klubem smlouvu na sedm let. Jde o globální tým s obrovskou základnou fanoušků, což je pro nás zajímavé," avizuje Piotr Kicinski, viceprezident společnosti.

„Ve zlaté éře jejich legendy patřily k největším basketbalovým hvězdám, emoce fanoušků pak jsou spojovány i s naší společností. Máme licenci pro 40 z 50 amerických států. Chceme tam začít klasicky obchodovat a partnerství nám má pomoci," dodává Kicinski.

„Pečlivě sledujeme nejdynamičtěji rostoucí značky na mezinárodních trzích a jsme tak rádi, že došlo nakonec k víceletému spojení české fotbalové reprezentace právě s touto firmou," pochvaluje si Martin Malík, předseda FAČR.

Reklama

Související témata: