Hlavní obsah

Baroše na soustředění Lyonu zlobí zraněné chodidlo

TIGNES

Hned v úvodu přípravy s fotbalisty Lyonu znovu pronásledují reprezentačního útočníka Milana Baroše problémy s chodidlem. Během soustředění francouzského šampióna v Tignes se opět ozvala šlacha, která českého hráče připravila o dva ze tří zápasů na loňském mistrovství světa. Baroš musel odjet na vyšetření, to ale neprokázalo větší poškození a mohl se v úterý znovu vrátit k týmu.

Článek

Podle agentury AFP pocítil pětadvacetiletý útočník bolest v pondělí večer při procházce a v úterý dopoledne během jízdy na kole se ozvala znovu. Proto odcestoval z Tignes na vyšetření do Lyonu, ale magnetická rezonance prokázala jen menší zánět. Zranění by nemělo být vážné.

Tutéž informaci potvrdil ČTK hráčův manažer Pavel Paska, podle kterého by nynější Barošovy problémy mohly rychle odeznít. "Při tréninku se mu trochu podvrtla noha a trochu se ozvala bolest podobná potížím se šlachou. Podle mých informací a po konzultaci s Milanem mohu říct, že by to snad nemělo znamenat dlouhodobější problémy," řekl šéf společnosti ISM, která útočníka zastupuje.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.