Hlavní obsah

Lyon vyhrál nad Valenciennes, Baroš nebyl ani na lavičce

PAŘÍŽ

Fotbalisté Lyonu vyhráli poosmé z posledních devíti zápasů, když doma získali tři body za výhru 2:0 nad Valenciennes. Vítěznou trefu zařídil tvůrce hry Juninho a pojistku přidal v závěru Govou. Lyon, do jehož sestavy se nevešel Milan Baroš, si tak v čele tabulky udržel čtyřbodový náskok před Nancy.

Článek

To dnes v šlágru 13. kola francouzské ligy vybojovalo nejtěsnější možné vítězství nad Bordeaux. Jedinou branku zápasu vstřelil dvacetiletý francouzský záložník Ntsayi a Nancy už pět zápasů za sebou neprohrálo. Bordeaux zůstalo čtvrté.

Jednobrankové vítězství získali také hráči Monaka, v jehož dresu se na hřiště dostal až v 74. minutě český kanonýr Jan Koller. Rozhodující branku Piquionneho tak v Rennes sledoval jen z lavičky náhradníků. Monaku patří desátá příčka.

Francie - 13. kolo:
Nancy - Bordeaux 1:0 (28. Ntsayi), Auxerre - Lille 0:1 (74. Fauvergue), Lyon - Valenciennes 2:0 (39. Juninho, 86. Govou), Marseille - Lorient 0:0, Nice - Sochaux 0:0, Rennes - Monako 0:1 (46. Piquionne), Štrasburk - Paris St. Germain 1:2 (49. Cuesta - 6. vlastní Rodrigo, 19. Arnaud).

Reklama

Související témata: